Hirdetés

A Netflix behúzta a Berserket és még egy rakat klasszikus animét

|

A streamingóriás nagyon szeretné bővíteni az anime felhozatalát, így meg is vásárolták több jólismert sorozat közvetítési jogait.

Hirdetés

Az anime rajongók körében nincs szuperjó híre a Netflixnek. A kellemetlenül félreértelmezett élőszereplős próbálkozásaik mellett sokszor hiányosan, borzalmasan félreértelmezett feliratokkal tálalják a japán szériákat.

Ettől függetlenül az tagadhatatlan, hogy renget kiváló animét raktak a tágabb közönség orra alá, akik  egyébként sosem találkoztak volna olyan csodákkal, mint a One Piece vagy a JoJo.

Hirdetés

A Netflix láthatóan szeretne anime nagyhatalommá válni, ennek részeként pedig meg is szerezték egy újabb kazalnyi cím közvetítési jogait. A Variety jelentése szerint kötettek egy megállapodást a Nippon TV-vel, ennek köszönhetően pedig hamarosan a Berserkkel, a Claymore-ral, a Death Note-tal, és a Nanával fog bővülni a kínálatuk 9 másik széria mellett.

Az újoncok közül elsőként a Hunter x Hunter fog felkerülni szeptember 2-án (amit shonen rajongóknak csak ajánlani tudok). Hogy a több hogyan és mikor követi Yoshihiro Togashi csodáját az még kérdéses, de már vannak régiók, ahol például a Death Note évek óta elérhető. A regionális jogok furák, és követhetetlenek, pláne az anime piacon.

Lesz olyan anime a fenti listából, amit végignéztek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)