Hirdetés

A Netflix is parkoltatja Will Smith új filmjét

|

Nem csak a Bad Boys 4, a Fast and Loose is bajba került az Oscar-díjátadón történt közjáték miatt.

Hirdetés

Napról napra egyre több oka van Will Smithnek arra, hogy megbánja tettét, és belássa, nem úgy kellett volna megvédenie felesége becsületét, hogy felmegy az Oscar-díjátadó színpadára, majd ott lekever egy pofont az ízléstelenül viccelődő Chris Rocknak. A nagyjából egy héttel ezelőtt történt eset után már bocsánatot kért, lemondott akadémiai posztjáról, de úgy tűnik, nem ússza meg ennyivel.

The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Netflixnél formálódó Fast and Loose komolyabb bajba került, mint amiben eddig volt, ugyanis nem csak hogy a rendező, David Leitch hátrált ki mögüle (még az Oscar előtt), de az egész projektet parkolópályára tehették.

Hirdetés

A film egy bűnszervezet fejeséről szól, aki elveszti az emlékezetét egy támadást követően, majd rájön, hogy egyszerre volt bűnöző és bukott CIA ügynök. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy az Apple TV+-os Emancipation munkálatai folytatódnak, de az Apple nem kívánt nyilatkozni ennek kapcsán. Azok a Smith bevonásával készülő filmek, amiknél a forgatások még nem kezdődtek el, várhatóan ugyancsak szünetelnek, amíg a helyzet nem rendeződik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)