Hirdetés

A Netflix megduplázza egyes produkciók, köztük A vaják költségvetését

|

A korona, A vaják és a Szexoktatás sikerén felbuzdulva a streaming óriás úgy döntött, hogy ideje még többet áldoznia az Egyesült Királyságban forgatott filmekre és sorozatokra.

Hirdetés

Várható volt, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozásoknak köszönhetően megváltoznak majd a tartalomfogyasztási szokások, a Netflix pedig bizonyára fokozottan megérezte ennek a hatását, ugyanis bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban készült sikersorozatai mostantól lényegesen nagyobb költségvetésből gazdálkodhatnak majd.

Hirdetés

Elnézve a Netflix kínálatát, nem nagy meglepetés, hogy a cég az Egyesült Államokban költi a legtöbb pénzt filmek és sorozatok legyártására, viszont ezzel az extra lökettel a brit filmesek igen szorosan követhetik a tengerentúli kollégáikat. A Netflix szóvivője szerint ez a lépés egyértelműen tükrözi azt, hogy mennyi tehetség található a szigetországban:

"Az Egyesült Királyság rendkívül fontos piac a Netflix számára és büszkék vagyunk arra, hogy több pénzt fektethetünk itt be. A korona, A vaják és a Szexoktatás mind olyan sorozatok, amelyek itt készültek és világszerte nézik őket. Ezek az alkotások bizonyítékai annak, hogy mennyire tehetséges alkotók élnek itt."

Mindenképpen értékelendő, hogy a Netflix hajlandó többet invesztálni a kiváló sorozataiba, mi pedig nagyon reméljük, hogy hamarosan mi is láthatjuk majd ennek a döntésnek a gyümölcsét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)