Hirdetés

A Netflix megint elkaszált egy egész jó fantasy sorozatot és egy halom másik szériát

|

Sajnos nincs már remény a Cursed: Átkozott sorozat rajongói számára

Hirdetés

Sosem voltak szégyenlősek a Netflix illetékesei, ha elsőévados sorozatok elkaszálásáról kellett dönteni, ennek a tendenciának esett most áldozatául az Arthúr-mondakört újragondoló Cursed: Átkozott széria is, mely nem kap folytatást. 

A Cursed egy fiatal harcosnő, Nimue történetét mesélte el, aki (és most némi spoiler következik) az első évad végén a Tó Úrnőjévé vált - tudjátok, neki van némi köze a klasszikus történetek aszerint Arthúr királyhoz, az Excaliburhoz, illetve Merlinhez és Lancelothoz is.

Hirdetés

Nimue sztorija viszont már biztosan nem fog részletesebben kibontakozni a Netflixen. A sorozatban Katherine Langford alakította a főhősnőt, a Vikingekből ismert Gustaf Skarsgård volt Merlin, Devon Terrell pedig Arthúr. Az egész történet pedig nem mellékesen Frank Miller és Tom Wheeler közös képregényén alapult. Bár az első évad egyáltalán nem volt rossz, a jelek szerint mégsem volt képes hozni az elvárt számokat, így a Netflix a törlés mellett döntött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Idén nem ez volt az első ilyen drasztikus megoldás: kaszát kapott a Sherlock Holmes kánon horror/fantasy elemekkel bővítő A Baker Street-i vagányok (The Irregulars), és nem érkezik második évad a Mark Millar és Frank Quitely képregénye alapján forgatott Jupiter öröksége (Jupiter's Legacy) sorozathoz sem - utóbbihoz legalább egy spin-off szériát elvileg össze fog hozni a Netflix.

Szintén elkaszálták a The Crew, a Country Comfort, a Mr. Iglesias és a Bonding tervezett folytatásait is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)