Hirdetés

A Netflix menti meg a He-Man filmet, az is kiderült, hogy ki lesz Dolph Lundgren utódja

|

Steven Spielberg legutóbbi filmjéből, a West Side Story-ból lehet ismerős a főszereplő.

Hirdetés

Elég régóta nyűglődik Hollywood az 1987-es Masters of the Universe rebootjával, mert a Dolph Lundgren főszereplésével forgatott film ugyan megbukott, néhányan azután is láttak fantáziát a Mattel franchise-ában. Ám hiába kóstolgatta egy sor stúdió - köztük a Warner és a Sony Pictures -, egyik sem jutott el a forgatásig. Most viszont felbukkant a színen megmentőként az a Netflix, amelyik egyébként is otthont adott a He-Man and the Masters of the Universe, a Masters of the Universe: Revelation és a She-Ra and the Princess of Power animációs sorozatoknak.

Ezzel valóban új lendületet vett a projekt, mert nemcsak a tavaly lelépett Noah Centineo helyett sikerült másik színészt találni a főszerepre, hanem arról is döntöttek, hogy már idén nyáron forogni fognak a kamerák Új-Mexikóban. A rendezői székben (vagyis székekben) a Nee fivérek foglalnak helyet, akik a szkriptet közösen jegyzik David Callahammel, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatókönyvírójával.

Hirdetés

Adam herceget, vagyis He-Mant a 28 éves Kyle Allen kelti majd életre, aki mielőtt színészi pályára lépett volna, balett-táncosnak készült. Karrierjének az első lökést egy tévésorozatos szerep adta 2015-ben, Aaron Paul és Michelle Monagan oldalán játszott a The Path című Hulu produkcióban. Később felbukkant az American Horror Storyban, illetve a West Side Story legutóbbi adaptációjában bandatagként, amit Steven Spielberg rendezett.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)