Hirdetés

A Netflix Scott Pilgrim animációs sorozata a film szereplőgárdájával készül el

|

A kultikus film adaptációja az eredeti képregény írójával valósul meg, és a színészek is visszatérnek.

Hirdetés

Bryan Lee O'Malley (akitől a Repetát is érdemes elolvasni) különleges képregénye, a Scott Pilgrim egy meglehetősen furcsa sztorit mesél el, hiszen a történet címszereplője beleszeret egy lányba, Ramona Flowersbe, viszont ahhoz, hogy kapcsolatuk megmaradjon, fel kell vennie a harcot Ramona hét ördögi exével. Ebből faragott Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) egy filmet, amelyet 2010-ben mutattak be - bár az alkotás megbukott anyagilag, azóta kultikussá vált

Tavaly derült ki, hogy ebben a Netflix is lát potenciált benne, és egy animációs sorozatot tervez belőle, amelyből maga Lee O'Malley is kiveszi a részét: akkor úgy hírlett, hogy rajta kívül BenDavid Grabinski (Félsz a sötétben?) szerzi a forgatókönyvet, Abel Gongora (Star Wars: Visions) rendez és a Star Wars: Visions szérián is dolgozó Science SARU animációs stúdió felel a látványért. 

Hirdetés

A Varietynek köszönhetően most helyzetjelentést kaptunk a projektről, miszerint a Netfix hivatalosan is berendelte a produkciót, és a már említett alkotók is a fedélzetek vannak, ráadásul nem csak ők. A Scott Pilgrim animációs sorozat ugyanis a film színészeivel fog megvalósulni, vagyis visszatér szinkronizálni többek között Michael Cera (Scott Pilgrim), Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers), Chris Evans (Lucas Lee), Kieran Culkin (Wallace Wells), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Satya Bhabha (Matthew Patel), Brie Larson (Envy Adams), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Alison Pill (Kim Pine) és Aubrey Plaza (Julie Powers) is. 

"Újra összeáll a banda! Egy sztárszereplőgárda, amelyet Edgar Wright tökéletesen állított össze. A fenomenális animációt vezető Science SARU-val pedig nem is kívánhatnánk jobb csapatot ehhez a kalandhoz. Alig várjuk, hogy a rajongók és az újonnan érkezők is láthassák, mit főztünk ki mi és partnereink a Science SARU-nál. Ez egy vad utazás lesz!"

- mondta O'Malley és Grabinski, de az nem derült ki, hogy mikor számíthatunk a premierre. Az viszont igen, hogy a show zenéjéért az az Anamanaguchi banda felel majd - Joseph Trapanese-zel (A legnagyobb showman, Need for Speed: Payback, Vaják) együttműködve -, amely a Scott Pilgrim vs. The World videojáték muzsikáin is dolgozott. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)