Hirdetés

A Netflix úgy kaszált el egy sorozatot, hogy annak meg sem jelenhetett a már leforgatott első évada

|

A Grendel című képregény adaptációja nem a streaming szolgáltatónál fog megvalósulni.

Hirdetés

Ha valaki esetleg nem ismerné, a Grendel egy képregénysorozat Matt Wagnertől. Először még a Comico adta ki (1982-től), majd a vállalat csődjét követően átkerült a Dark Horse-hoz. A főszereplő egy Hunter Rose nevű író, aki éjszaka jelmezt húzva bérgyilkosként és bűnözőként is tevékenykedik. Az évek során egyre népszerűbb lett a karakter, olyannyira, hogy 1993-ban még egy Batmannel közös crossoverben is szerepelt, szóval nem meglepő, hogy a Netflix meglátta benne a potenciált.

A streaming szolgáltató be is rendelt belőle egy nyolc epizódból álló évadot, amellyel élőszereplős változatban szerették volna megmutatni Grendel világát és ezzel bevonzani a rajongókat, valamint szerezni új nézőket. A sorozatot 2021 szeptemberében jelentették be Andrew Dabb (Odaát, Resident Evil) showrunnerrel, a főszerepre pedig Abubakr Alit (The Walking Dead: World Beyond) castingolták. 

Hirdetés

A Deadline azonban most arról a szomorú hírről számolt be, hogy a Netflix nem tervez tovább a Grendel projekttel, műsorra sem kerül a széria, de legalább a készítőknek lehetőséghet adtak, hogy házaljanak másoknál és új otthont találjanak neki.

Csakhogy amiképpen azt az egyik szerepre leszerződtetett Andy Mientus elárulta egy érzelmes Instagram-bejegyzésben, a Grendelhez nem csupán egy epizódot forgattak le, hanem egy teljes évadot. Hasonló játszódott le nemrég az HBO Max esetében is a Batgirllel, noha az film volt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az nem világos, hogy a Grendel stábja meddig jutott az utómunkálatokban, hiszen könnyen lehet, hogy még nem fejezték be a vizuális effekteket vagy a vágást, ez pedig potenciálisan sokba kerülhet annak, aki megmenti a produkciót, a reklámköltségekről nem is beszélve.

Viszont mivel a sorozat már le lett forgatva és képregényadaptációról van szó, ezért ez egy költségkímélő opció lehet a tartalomszerzésre bármelyik rivális esetében. Az HBO Max a jelenlegi pénzügyi helyzetét tekintve aligha potenciális mentsvár, a Disney+ pedig inkább saját gyártásokat preferál, szóval maradnak olyan alternatívák, mint az Amazon Prime, a Hulu és a Paramount+. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)