Hirdetés

A Netflix új akciófilmje leuralta a streaming-platformokat

|

Nem kicsit népszerű a Mary Elizabeth Winstead főszereplésével készült Kate.

Hirdetés

Nehéz előre megmondani, mi lesz a következő olyan, streaming-platformon debütáló újdonság, ami akkora sikert arat rövid időn belül, mint például a Stranger Things, a Tiger King, vagy épp a Squid Game.

Nem csak sorozatok tarolnak, filmek terén is akadnak kiugróan nagy nézettséget generáló alkotások. Mots megtudtuk, miért vannak oda a tengerentúlon.

Hirdetés

A Nielsen adatait elnézve nem olyan régen volt egy olyan időszak, amikor a Netflix kínálatában debütált Kate volt a legnézettebb streamelhető film az Egyesült Államokban. A bérgyilkosnőről szóló akciófilmet 428 millió percig nézték összesen, amivel maga mögé utasította az Amazonon megjelent Hamupipőkét, de a Disney+ kínálatában elérhető Szörnyellát is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyébként lehet, hogy már akkor is hallottatok a Kate-ről, ha nem igazán követitek a filmek és sorozatok világát, mivel Kate: Collateral Damage néven játék is érkezik Mary Elizabeth Winstead vérgőzös kalandja alapján.

Ti néztetek valami jót mostanában a Netflixen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)