Hirdetés

A Netflix új filmje olyan lesz, mint egy horrorisztikus Jumanji

|

A Szexoktatásból is ismert Asa Butterfield halálos játékba keveredik.

Hirdetés

A Jumanji filmek rendkívül jól teljesítettek a kasszáknál, így nem kétséges, hogy láthatjuk még a koncepciót más stúdióknál is felbukkanni, most éppen egy a Netflixre készült film igyekszik magáévá tenni a "magába szippant egy retro játék" módszert, csak éppen horrorköntösben. A Válassz vagy meghalsz rendezéséért az eddig többnyire rövidfilmeket és sorozatepizódot (Bite Size Horror) készítő Toby Meakins felelt, a forgatókönyvet pedig Simon Allen (Muskétások, The Watch), Matthew James Wilkinson (Yesterday, Side by Side) és Meakins közösen hozták tető alá. 

Hirdetés

A történet szerint egy fiatal programozó (Asa Butterfield) rábukkan egy szövegalapú klasszikus játékra, és megpróbál nyerni benne, hogy övé lehessen a fődíj. Hamarosan azonban rájön, hogy ez egy elátkozott játék, amely kihatással van a való életre is, és a döntések, amiket kénytelen meghozni halálos kimenetelűek is lehetnek. Márpedig ha a játékban meghalsz, a valóságban sem éled túl, a veszélyekkel pedig nem csupán neki kell szembenéznie, hanem az Iola Evans (Carnial Row, The 100) által alakított lánynak is, akit randira hívott. 

A Choose or Die, vagyis magyarul Válassz vagy meghalsz sajnos nem rendelkezik olyan interaktív elemekkel, mint például a szintén netflixes Black Mirror: Bandersnatch, de legalább nem kell sokat várni arra, hogy felkerüljön a streamingszolgáltatóra: április 15-től már nézhetjük is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)