Hirdetés

A Netflix új filmjében drog terjeszti a szuperképességeket

|

Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt szerencsére résen vannak, a Project Power érdekes koncepcióra épül.

Hirdetés

A Netflix továbbra sem lassít tartalomgyártás terén, sőt! Csak az elmúlt napokban olyan készülő sorozataikról és filmjeikről számoltunk be, mint a Vaják, a Dragon's Dogma, az Atomszőke 2 és a Madarak a dobozban folytatása, amit ma megfejeltek egy újabb produkció első trailerével. A Project Power egy különleges gondolatra épül, miszerint mi lenne, ha létezne egy olyan drog, amitől nem betépnének, hanem szuperképességeket szereznének az emberek? 

Hirdetés

Hogy pontosan milyet, az csak akkor derül ki, ha valaki kipróbálta a nagyjából öt percig tartó szert, ugyanis mindenkire másképpen hat. A bogyók hatására durván megnövekszik a bűnesetek száma a városban, ezért egy helyi zsaru (Joseph Gordon-Levitt) és egy volt katona (Jamie Foxx) összefognak annak érdekében, hogy leszámoljanak a drogot készítő szervezettel - akár annak az árán is, hogy maguk is használják az illegális erőket. Az előzetes nagyon sokat mutat (ez Netflix-betegség, nem is értjük, miért totál spoileres minden előzetesük), szóval csak óvatosan vele:

A Project Powert Henry Joost és Ariel Schulman rendezték (Parajelenségek 3-4, Idegpálya, Viral, Mega Man) Mattson Tomlin (The Batman, Solomon Grundy) forgatókönyve alapján és várhatóan augusztus 14-én debütál majd a streaming szolgáltatón. Nektek bejött a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)