Hirdetés

A Netflixen debütál a rebootolt Power Rangers-univerzum

|

Power Rangers témájú sorozatok, filmek és gyerkekeknek szóló műsorok érkeznek a streaming platformra.

Hirdetés

Habár a 2017-es Power Rangers rebootnak voltak jó pillanatai, összességében csúnyán elbukott a kritikusoknál és a pénztáraknál is, így végül sosem készültek el a tervezett folytatásai, a franchise jogai pedig a játékgyártó Hasbróhoz kerültek.

Az új tulajdonos az Ez így nem oké rendezőjét, Jonathan Entwistle-t bízta meg, hogy egy több filmből és sorozatból álló univerzum formájában élessze újra a japán Super Sentai-on alapuló IP-t. Nemrég kiderült, hogy ennek a projektnek a Netflix ad majd otthont.

Hirdetés

Ezt nem más, mint a Hasbro tulajdonában álló EOne produkciós cég televíziós projektekért felelős vezetője, Michael Lombardo árulta el a Deadline-nak adott interjújában.

"Amióta csak összehoztuk Jonathant a Power Rangersszel, egy teljes világra épülő megközelítést választottunk. Ez nem csak egy sorozat, hanem sorozatok, melyeket filmek és néhány gyerekeknek szóló műsor követ majd. Egy remek írópartnert is találtunk [Entwistle] számára, már bele is vágtak a munkába. Lekopogom, a Netflix izgatott, mi is izgatottak vagyunk, és reméljük, hogy hamarosan további hírekkel jelentkezhetünk."

- nyilatkozta Lombardo, később pedig maga Entwistle is megerősítette a hírt a Twitteren:

A Power Rangers-projekt megszerzésével tehát a Marvellel és a Star Warsszal nyomuló Disney+ után a Netflixnek is lesz egy saját, egymáshoz szorosan kapcsolódó produkciókból álló univerzuma.

Nagy kérdés viszont, hogy ezt mivel tervezik belökni, hiszen az ilyen projekteknél mindig nagy a kockázat, hogy a grandiózus nyitánynak szánt produkció balul sül el, és végül nem lesz semmi a tervekből: elég csak a Universal esetére gondolni a 2017-es Múmiával, melynek bukása szerte is foszlatta a stúdió szörnyuniverzumról szőtt álmait.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)