Hirdetés

A Netflixen mutatkozik be a következő Kémkölykök film

|

A Mindekiből lehet hős után újabb családi filmet hoz a Netflixre Robert Rodriguez, ami a Kémkölykök legújabb epizódja lesz.

Hirdetés

Több Robert Rodriguez-féle film van, aminek sokan várják a folytatását, és ugyan a Machete és az Alita: A harc angyala egyelőre úgy tűnik, hogy a polcon maradnak, egy másik széria, amit a rendező indított útjára, folytatást kap.

Azt már tavaly megtudtuk, hogy a Kémkölykök sorozat visszatér, nemrég viszont újabb bejelentés érkezett a film kapcsán, amire lehet, hogy nem kell majd mozijegyet vennünk. A készítők tájékoztatása szerint ugyanis a projekt a Netflixnél landolt, így a streaming szolgáltatónál debütálhat az új rész - ahol egyébként a régebbi Kémkölykök filmek jelenleg nem szerepelnek a kínálatban.

Hirdetés

A történetről egyelőre sokat nem tudni, csak annyit, hogy Rodriguez írja (és rendezi is majd a filmet), az új Kémkölykök film pedig a franchise "újragondolása" lesz. Ennek részeként egy új, "multikulturális" kémcsalád kerül a történet középpontjába, de az egyelőre homályos, hogy velük is a 2001-es eredeti történetét szeretné-e újra elmesélni Rodriguez egyfajta remake-ként, egy teljesen új sztorit mesél el egy reboot formájában, vagy esetleg a korábbi Kémkölykök mozik világát bővíti majd egy teljesen új eseményekkel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Mandalorian és a The Book of Boba Fett kapcsán a Disney+-ra is dolgozó rendező egyébként az új Kémkölykök filmmel már másodszorra készít majd filmet a Netflixnek, a 2020-as Mindenkiből lehet hős a szuperhősös filmek műfajában hozott el egy kifejezetten családbarát sztorit. Ennek egyébként egy folytatást is rendeltek a platform üzemeltetői, ezt várhatóan idén forgatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)