Hirdetés

A netflixes Transformers War for Cybertron lezárása már az új Transformers filmre is felkészít

|

Jön a Netflix saját Transformers trilógiájának harmadik felvonása, a War for Cybertron Trilogy: Kingdom.

Hirdetés

Július 29-én érkezik meg a Netflixre a Transformers War for Cybertron Trilogy: Kingdom, avagy hivatalos magyar címe szerint a Transformers: Háború Kibertron bolygójáért trilógia: Királyság. A netflixes trilógia záróakordjáról beszélünk, melyet korábbi két évad, avagy két sorozat előzött meg: a Siege és az Earthrise.

A hamarosan élesedő Kingdom már csak azért is nagyon érdekes lesz, mert az első előzetes alapján itt is feltűnnek a Maximalok és a Predaconok.

Hirdetés

Ez a két robotfrakció pedig a korábbi hírek szerint kulcsfontosságú szerephez jut a hetedik Transformers filmben, vagyis a Transformers: Rise of the Beastsben (Transformers - A fenevadak kora). A vadállatokká és dinoszauruszokká alakuló robotok piszkosul jól néznek ki a friss trailerben is, lessétek meg őket gyorsan - ha nem kapcsolna be automatikusan a magyar felirat, akkor ne feledjétek el ezt sem bebökni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)