Hirdetés

A Netflixnek készít kémsorozatot Arnold Schwarzenegger, ő lesz a főszereplője is

|

Az egyelőre név nélküli széria egy olyan családról szól, amelynek tagjai mind CIA-ügynökök.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger idén tölti be a 74. életévét, de továbbra is aktívan dolgozik, bátran lehet keresni őt, ha valakinek egy fáradhatatlan akcióhősre van szüksége. Már nem mozog úgy, mint régen, de mindig jó őt a vásznon látni - hamarosan pedig a tévé- és okoseszköz-képernyőkön tűnik majd fel.

A Netflix ugyanis bejelentett egy nyolcrészes, részenként egyórás sorozatot, aminek mind főszereplője, mind executive producere maga Schwarzenegger lesz.

Hirdetés

Csatlakozik hozzá Monica Barbaro, aki a lányát fogja alakítani, a showrunner szerepét pedig Nick Santora tölti be, aki a Jack Reacher és a The Fugitive készítésében is részt vett. A gyártást a Skydance Television végzi. 

A sztori szerint a család tagjai egy napon rájönnek, hogy mind a CIA titkosügynökei, és hogy a többiek tudta nélkül végig szerepet játszottak, valójában egyáltalán nem ismerik egymást. Ezt követően kénytelenek lesznek csapatként küldetésre indulni. Humorra és akcióra számíthatunk elsősorban.

Azt még nem tudni, mikorra várható a premier.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)