Hirdetés

A Netflixnél kötött ki az új Spongyabob film

|

Többek között Keanu Reeves miatt is nagyon várjuk az új Spongyabob filmet, amelyet nem a mozikban, hanem otthonról láthatunk majd.

Hirdetés

Eredetileg május 22-én került volna a mozikba az új SpongyaBob film Spongya szökésben alcímmel, ám akkor a járvány miatt augusztus 7-re módosították a premiert, majd kiderült, hogy csak 2021 elején mutatkozhat be, de nem a mozikban, hanem a CBS All Access streaming platformon (ezt a hazai forgalmazó, a UIP-Duna Film is megerősítette). 

Hirdetés

A hazai rajongóknak így egyetlen reménye maradt arra, hogy a Spongyabob rajzfilmsorozatban megszokott szinkronhangokkal láthassák az animációs filmet, méghozzá az, ha valamelyik nálunk is elérhető platform - például a Netflix - elhozza és honosítja nekünk.

Valamelyikőtök nagyon erősen vágyhatott rá, ugyanis a Variety jelentése szerint a Netflix megszerezte a SpongyaBob: Spongya szökésben nemzetközi forgalmazási jogait a Viacomtól, ami azt jelenti, hogy Magyarországra is a streaming szolgáltatón keresztül juthatnak majd el Bikinifenék újabb kalandjai Keanu Reevesszel. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Netflixre is 2021 elején kerül-e fel a film, ahogyan azt sem, hogy a vállalat újdonságaihoz hasonlóan ez is egyből magyar szinkronnal jön-e (a színészt megszólaltató László Zsolt azért már készülhet fejben a szerepre), de egyelőre érjük be egyetlen jó hírrel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)