Hirdetés

A Netflixnél már dolgoznak az Atomszőke 2-n

|

Charlize Theron maga beszélt az Atomszőke folytatás munkálatairól, és a tárgyalásról a Netflix fejeseivel.

Hirdetés

Az Atomszőke a John Wick rendezőjének, David Leitch-nek és Charlize Theron színésznőnek szerelemgyerekeként is értelmezhető mű. A film egy hidegháborús akció-thriller volt, sokan hasonlítgatták Leitch korábbi művéhez, a nézők és kritikusok alapvetően pozitívan fogadták a mozit, így talán örülhetnek annak is, hogy készül a folytatás.

Hirdetés

Charlize Theron maga mesélt a Netflixes tárgyalásról.

"Elvittük az Atomszőke 2 ötletét hozzájuk és Scott Stuber [a Netflix eredeti filmes részlegének feje] nagyon nyitott volt. Hosszasan beszélgettünk vele a projektről, és jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk. A karakterben még bőven van lehetőség."

Az első film 100 millió dollárt termelt világszerte, ami kifejezetten szép szám egy 30 milliós büdzsé mellett. A folytatás adta magát, már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a szórakoztatóipar jelenlegi helyzetének fényében mikor indulhat a forgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)