Hirdetés

A Netflixre kerülnek a Sony filmjei, köztük az Uncharted és a Pókember spin-offok

|

Megállapodást kötött a gyártó és a streaming szolgáltató.

Hirdetés

Ha netán úgy alakul, hogy már idén újra kinyithatnak a mozik, akkor sem számíthatnak a filmesek őrült nagy bevételekre, mert a nézők egy része inkább kivárja majd a streaming-premiert, mások pedig addig nem mennek emberek közé, amíg nem biztosak abban, hogy a vírusfertőzés veszélye minimálisra csökkent. A Disney emiatt nemrég beadta a derekát, és bejelentette, hogy nem halogatja tovább a Fekete Özvegy premierjét, egyszerre teszi elérhetővé a mozikban és a Disney+-on a filmet - persze némi felárért cserébe.

A Sony nem pont így jár el, de a Netflix-előfzetők örülhetnek. A Wall Street Journal információi szerint a Sony Pictures filmjei a Netflixen késleltetve, mozis kifutásuk után debütálhatnak majd 2022-től.

Hirdetés

A WSJ úgy tudja, az Uncharted mellett a jövőbeli Spider-Man filmek, így a Morbius és a Venom folytatása, valamint az Irány a Pókverzum 2 is felkerülhet majd a kínálatba, továbbá régebbi alkotásokat is kapnak az előfizetők. A megállapodás sajnos hivatalosan csak az Egyesült Államokra érvényes, de ez nem zárja ki teljesen, hogy más régiókban, így nálunk is felbukkanhatnak a Sony alkotásai a Netflixen.

Variety forrásai arról beszéltek, hogy rekord mértékű összeget fizetett ki a Netflix a megállapodásért, mely öt évre szól, és évi 700 millió dollár cserél gazdát ennek keretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)