Hirdetés

A nézők agya is eldurrant a hősorgiás The Boys epizódtól

|

Nem volt olyan durva, mint amilyennek ígérték a készítők, mégis felejthetetlen lett a legutóbbi The Boys epizód.

Hirdetés

Alaposan behergelték a The Boys készítői a nézőket a nemrég debütált epizód előtt azzal, hogy belengették, a új részben kerül megrendezésre a Herogasm. A készítők még egy egyedi, felturbózott emojit is akartak hitelesíteni a #Herogasmhoz, ezt azonban a Twitter végül nem engedélyezte. Ezek után okkal gondolhattuk, hogy szexjelenetekkel teli, harcos, gusztustalankodós részt fogunk látni.

Végül nem pont így történt, de nem csalódtunk. Ha még nem láttad az epizódott, ne olvass tovább!

Hirdetés

A készítők megígérték, hogy a harmadik epizód hatodik részében egy hatalmas szuperhős orgiába kaphatunk majd betekintést, és ezt többé-kevésbé be is tartották. A nézők nagy része azért megjegyzi, ennél durvább NSFW tartalomra számítottak, de így sincs hiányérzete senkinek. Az epizódban közel sem az orgia volt az egyetlen érdekes tartalom (beleértve Mélység aktusát egy polippal), a Herogasm során ugyanis komoly előrelépés történt a sztoriban is, miközben elképesztően látványos harcokat is láthattunk.

Miközben sokan arról írnak az interneten, hogy több szuperhős szexre számítottak, a nézők nem feledkeznek meg arról sem, micsoda képsorokat eredményezett Soldier Boy, Homelander és Billy Butcher harcjelenete. Sztori szempontjából Laz Alonso karaktere, Mother's Milk kapott nagy figyelmet, akinek fény derült tragikus előéletére. A Herogasm során kiderült, hogy Mother's Milk saját magát hibáztatja azért, hogy Soldier Boy végzett a nagyapjával.

A The Boys harmadik évadja két rész múlva véget ér, de ha a Herogasmmal zárták volna le a mostani felvonást, akkor sem lehetnénk csalódottak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)