Hirdetés

Mi jön most? A No Way Home Tom Holland szerződése szerinti utolsó Pókember filmje

|

Lejár a színész szerződése, de természetesen ő nagyon nyitott a folytatásra, aminek nem győz hangot adni. És arra tippelünk, nem lesz nehéz dolga.

Hirdetés

Az idén megjelenő Spider-Man: No Way Home lesz Tom Holland utolsó Pókember filmje, legalább is a jelenlegi szerződése szerint, ezt egy interjúban árulta el a Collidernek. Nem csoda, hogy a színésznek is zavaros még a jövő, a Marvel és a Sony ugyanis majdnem jégre tette a 2017-ben kezdődött trilógiát.

Történt ugyanis, hogy a Pókember jogait birtokló Sony és az MCU filmekért felelős Marvel nem tudott megegyezni arról, hogy kinek mennyi pénz is jár a hálószövögető szuperhős filmjei után, így a Sony nemes egyszerűséggel visszalépett a közös munkától. Az, hogy itt ki volt a jó és a rossz, nehéz nyilatkozni, a lényeg viszont, hogy a helyzet tisztázódott, így megszülethet a No Way Home.

Hirdetés

Tom Holland a jelenlegi helyzetről bizakodóan nyilatkozik, szerinte a két óriás most egy olyan megállapodást kötött, mellyel mindkettőjük elégedett. Amikor arról beszélt, hogy mi lesz az ő sorsa Pókemberként, szintén csak pozitív gondolatai voltak:

"A Pókember 3 lesz az utolsó szereplésem ebben a szerepben (a jelenlegi állás szerint - a szerk.) szóval mindig elmondom, ha szeretnék, hogy folytassam, egy szempillantás alatt ott termek majd."

Az új szerződés értelmében a Disney és Marvel duó a most készülő film költségvetésének 25%-át fedezi, ezért cserébe pedig megkapja a bevétel negyedét. A nagyobb győztes a Sony, aki így a megjelenés után bejövő pénz 75%-ával mehet haza. Pókember a No Way Home után még hivatalos egy Disney / Marvel filmre, arról viszont nincs hír, hogy ki játssza majd el a szuperhős szerepét a még nem ismert sztoriban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)