Hirdetés

A Nyócker! rendezője új animációs filmmel jelentkezik

|

Gauder Áron új projektje a mitikus Kojot történetére épül, amin keresztül megismerhetjük majd az indiánok teremtéstörténetét.

Hirdetés

Egy nagyon izgalmas trailer bukkant fel tegnap a Nemzeti Filmintézet YouTube csatornáján, ami egy új animációs filmet mutatott be a nagyközönségnek. A Kojot négy lelke a Nyócker! rendezőjének legújabb meséje lesz, amire már nem is kell sokat várnunk.

A sztori egyébként a Kojotra, a mitikus lényre koncentrál, és rajta keresztül ismerhetjük majd meg az indián mondák világának történetét. A film zenéit is egyébként autentikus indián dalokból állította össze a stáb.

Hirdetés

A film Bereményi Géza és Gauder Áron forgatókönyvéből készült, a producer Temple Réka, a rajzokat a rendező, Gauder Áron készítette, az animációs rendező pedig Baumgartner Zsolt volt. A csapat munkájának végeredményét 2023. március 16-án láthatjuk majd, de a trailer már önmagában is egy stílusos filmet ígér.

"A film állatokkal benépesített, folyton alakuló világában az indiánok mitikus figurája, a bajkeverő Kojot harcát láthatjuk a harmóniára törekvő Teremtő Öreggel. Egy letűnt világ bölcsességét meséli el a film: bemutatja az indiánok gondolkodását és önzetlen kapcsolatát a természettel, és emlékeztet arra, hogy az emberiség előtt álló kihívások egyetemesek, és mindannyiunknak meg kell találnunk a helyünket a teremtmények között, az élet nagy körforgásában."

A filmről bővebb infókat találtok annak hivatalos weboldalán, Gauder Áron pedig elolvashattok egy egész interjút Magyar Film oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)