Hirdetés

A Nyomd, bébi, nyomd rendezője is bejelentkezett a Ki vagy, Doki? címszerepére

|

Edgar Wright csak viccelt, de később elárulta azt is, kit nevezne saját maga helyett a Dr. Who doktorának.

Hirdetés

Miután a nyáron kiderült, hogy a Ki vagy, Doki? tizenharmadik szériája (és néhány különleges epizód) után 2022-ben távozik mind a főszereplő, Jodie Whittaker, mind a showrunner, Chris Chibnall, sokak fejében felmerült a kérdés, kik váltják őket.

Nos, az utóbbi szerep tekintetében már tisztázott, hogy  2023-tól visszatér a sorozat újjáélesztését kilobbizó Russel T Davies, ám az új doktor személyét illetően még tippjeink sincsenek. Javaslat viszont már érkezett például Edgar Wrighttól is, akinek korábban már lett volna lehetősége dolgozni a BBC legendás sorozatán.

Hirdetés

Wright a Slash Filmmel beszélt egy kicsit a Dr. Who-hoz fűződő viszonyáról, ugyanis amellett, hogy nagy rajongó, a sorozat újraindulásakor megkereste a showrunner Davies, hogy rendezze a pilot részt. Viszont a direktor akkor épp a Haláli hullák hajnalával volt elfoglalva, így le kellett mondania a lehetőségről. Most, hogy Davies ismét kézbe veszi a kormányrudat a legendás sci-f sorozat háza táján, jogos volt a kérdés, hogy Wright esetleg elvállalna néhány részt, de a legutóbb a Utolsó éjszaka a Sohóbannal jelentkező direktor nem szeretett volna egyértelmű választ adni.

"Úgy érzem, egy ilyet kimondani mindig veszélyes. Nem szeretnék olyan szalagcímet látni, hogy »Edgar Wright rendezi majd a Dr. Who egyik részét« úgy, hogy erre senki nem kért fel engem"

- mondta a rendező.

Hozzátette, hogy elsősorban Russel T Davies (aki egyébként Wright barátja) csapatán múlik, felkérik-e, de hogy ténylegesen dolgoznak-e együtt, valószínűleg azon múlik, ahogy általában, hogy megtalálják-e a megfelelő időpontot, ami mindkét fél számára alkalmas. Majd az interjút egy vicces irányba vitte el Wright és azt kérte, lehetne-e inkább az a cikk címe, hogy "Edgar Wright szeretné eljátszani a tizennegyedik doktort".

Aztán mikor tényleg meg is jelent ezzel a felütéssel a Slash Film beszámolója, Wright azzal a kiegészítéssel osztotta meg egy Twitter-bejegyzésben, hogy "A rend kedvéért megjegyzem, hogy csak vicceltem. De szeretném jelölni Richard Ayoadét", akit a legtöbben valószínűleg az IT Crowd (Kockafejek) Maurice Mossaként ismertek.

Ti kit látnátok szívesen Jodie Whittaker utódjaként a főszerepben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)