Hirdetés

A One Punch Man válasza tökéletes a multiverzumok felbukkanására

|

Lassan ott tartunk, hogy minden egyes médiában felbukkan a multiverzum elmélet, ami persze beette magát a One Punch Manbe is.

Hirdetés

A Marvel filmek nagyban hozzájárultak, ahhoz, hogy a multiverzum témája népszerűvé váljon a médiában. Persze Kevin Feige-nak megvannak a tervei a tematikával, de a legtöbben csak azért rángatják elő a dolgot, hogy adott karakterek több verzióját is használhassák vagy hogy egybemoshassanak bizonyos világokat.

Akárhogy is, ez a trend mindenhol felbukkant, így persze a One Punch Man mangának is reagálni kellett a dologra. Yusuke Murata és ONE persze pont olyan komolysággal kezelték a témát, ahogy azt tőlük elvárnánk.

Hirdetés

A 169. fejezetben Genos, Saitama jövőbe tett útja után hosszas magyarázatba kezd az idővonalakról, a multiverzum elméletről, azok működéséről és lehetőségeiről. A szöveg szándékosan hosszú, így amikor Saitamára koncentrál a képregény, akkor azt láthatjuk, ahogy a hősünk egyik fülén bemegy a dolog, a másikon meg ki.

Ez egy nyilvánvaló kifigurázása az időutazós és multiverzumos filmek hosszas fejtegetéseinek. A Bosszúállók: Végjáték is nagyjából így oldotta meg a dolgot: nem engedte, hogy leragadjunk a részleteknél, mert az volt a lényeg. És ez így is van jól. Vagy nem. Majd a jövőbeli énem ideül, hogy rendezze ezt a mondatot, ha tévedtem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)