Hirdetés

A Peacemaker második szezonjában több DCEU karakter is felbukkanhat

|

James Gunn a Peacemaker folytatására készül, közben pedig kezdni hergelni a DC rajongókat.

Hirdetés

A DC rajongóknak kellemes meglepetéseket hozott a Peacemaker első szezonjának záróepizódja. Az utolsó részben több cameot is kaptunk az Igazság Ligájának tagjaitól, és James Gunn elmondása szerint, nincs kizárva, hogy a jövőben is lesznek majd hasonló vendégszereplések.

A rendező hivatalosan is bejelentette, hogy már készül a folytatás, és legközelebb is ő viszi majd csatába a véreskezű Békeharcost. Gunn éppen több projekten is dolgozik, de annyi ideje még volt, hogy adjon egy gyors interjút a Total Filmnek, és ott meséljen a Peacemakert érintő terveiről.

Hirdetés

Itt jegyezte meg többek közt azt is, hogy a jövőben még mélyebb kapcsolatokra számíthatunk a tágabb DC univerzummal.

"Szerintem fogunk több kapcsolatot is látni más produkciókhoz, ahogy haladunk a Peacemakerrel és a többi HBO Max sorozattal. Szóval lesznek még izgalmas cameók. Azt nem feltételezem, hogy a Liga felbukkanhat majd minden szezonban, de meglátjuk."

Gunn azért sem lehet biztos az utóbbiban, mert a Warner Bros. univerzuma valószínűleg nagy változásokon fog keresztülmenni a The Flash film után. Akárhogy is, kíváncsian várjuk a továbbiakat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)