Hirdetés

A Peacemaker sorozat korhatáros előzetessel indítja be 2022-t

|

James Gunn és John Cena szériája hamarosan felkerül az HBO Maxre.

Hirdetés

Újév van, ilyenkor minden stúdió próbálja lezárni az eltelt esztendőt, számot adni a történtekről, és felkészülni az előtte álló hónapokra. A Warner Bros. például beleveti magát streamingszolgáltatása, az HBO Max további tartalmi erősítésébe, 2022 egyik legelső premierje ugyanis a James Gunn rendezésében készült The Suicide Squad - Öngyilkos Osztag spin-off sorozatáé, a Peacemakeré lesz.

Párszor már beszámoltunk róla, hogy a széria John Cena karakterére, a magyar fordításban Békeharcosra keresztelt figurára összpontosít, aki marháskodásai ellenére komoly morális problémákkal és szívós legyőzendő ellenfelekkel találja szembe magát. 

Hirdetés

A január 13-án - remélhetőleg az HBO GO-ra is - érkező Peacemaker nyolc epizódon keresztül ismerteti majd meg velünk bővebben is a címszereplőt, és többek között hű társát, egy sast, de az alábbi, korhatáros előzetesből az is kiderül, hogy ez sok erőszakkal, senkit se kímélő akciózással és poénáradattal fog párosulni.

Bevezetésként maga Cena ajánlja nekünk az HBO Max exkluzív-tartalmát, így nem maradt más hátra, minthogy hallgassatok rá és bökjetek rá a lejátszás gombra. 

Ti meg fogjátok nézni a Peacemaker sorozatot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)