Hirdetés

A Picard sorozat második évadában az egyik legkülönlegesebb Star Trek szereplő is visszatér

|

Új előzetest kapott a Star Trek: Picard 2022-ben érkező folytatása.

Hirdetés

Az már eddig is tudtuk, hogy második évadot kap a Paramounttól a Star Trek: Picard, most viszont az is hivatalossá vált, hogy jövőre, tehát 2022-ben érkezik az új szezon, ami a Paramount+ streamingplatformon fog debütálni - mi az első felvonást az Amazon Prime-on nézhettük meg egyébként. 

A produkciós munkálatok már megkezdődtek, és egy elég sejtelmes előzetest is közzétettek az alkotók. 

Hirdetés

Valamiért a Paramount előszeretettel tiltja le az Egyesült Államokon kívül a Picard előzeteseket YouTube-on (nem volt ez másként az első évad esetében sem), így nem tudjuk sajnos ebbe a hírbe beilleszteni a szóban forgó kedvcsinálót, de ide kattintva ti is megnézhetitek a videót. 

Az előzetesben Jean-Luc Picard dolgozószobáját vehetjük közelebbről is szemügyre, a kamera pedig végül egy dáma kártyára fókuszál. Ennek ugyebár egy Q betű a jele, a kártyalap pedig végül "megsemmisül", a Q viszont a képernyőn marad. Teljesen egyértelmű utalás ez a Star Trek világában a hét évadot megélt Star Trek: Az új nemzedéknek köszönhetően bemutatott teljhatalmú kozmikus lényre, Q-ra, aki később a Deep Space Nine és Voyager sorozatokban is felbukkant. 

Q és Picard kapcsolata hosszú múltra tekint vissza, a Star Trek: Picard pedig eddig is a múltidézésben és a régi rajongók kiszolgálásában jeleskedett, szóval egyáltalán nem meglepő húzás Q visszahozása. A karaktert ismét John de Lancie alakítja majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)