Hirdetés

A Pindúr pandúrok sorozat elvesztette Sziporkát, dobbantott Chloe Bennet

|

Egy percig nem figyeltünk oda az élőszereplős Pindúr pandúrok széria helyzetére, és Chloe Bennet már meg is pattant.

Hirdetés

A The CW sorozatai nem feltétlenül kiváló minőségükről híresek. Ugyan az Arrowverse szériái (a The CW DC sorozatainak gyűjtőneve) egy darabig nagy népszerűségnek örvendtek, mostanra már azok is inkább leszállóíven vannak. A sorozatrajongók pontosan tudják, hogy mire számítsanak a csatornától, és erre a pár hónapja kiszivárgott Powerpuff forgatókönyv is rásegített.

Nagy erőkkel dolgoznak ugyanis egy élőszereplős Pindúr pandúrok szérián, ami már a felnőtt Sziporka, Puszedli és Csuporka kalandjait követné, de a munkálatokba beleszólt a COVID-19, és újra forgatásokra is szüksége lett. A helyzetet valószínűleg nem segíti, hogy most egy főszereplő is kilépett a projektből.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a Sziporkát játszó Chloe Bennet kiszállt, és a The CW-nek jelenleg ötlete sincs arra, hogy ki helyettesíthetné őt a képernyőn. Míg Dove Cameron és Yana Perrault egyelőre maradnak Puszedli és Csuporka szerepében, az Utónium Professzort játszó Donald Faison szerepe is kérdésessé vált. A színész jelenleg is tárgyal a szerepével kapcsolatban.

A sorozatnak eddig sem volt premierdátuma, de tekintettel Chloe Bennet távozására, és a többi potenciális cserére, mi nem számítanánk rá egyhamar (már ha egyáltalán valaha ténylegesen elkészül).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)