Hirdetés

A Pixar következő rajzfilmje elementálokról fog szólni

|

Az Elemental valamikor 2023-ban érkeznet.

Hirdetés

Az eredetileg Steve Jobshoz tartozó, majd 2006-tól már a The Walt Disney Company nagy családjában helyet kapó Pixar neve gyakorlatilag egyet jelent a minőség animációs filmekkel. A stúdió az évek során olyan zseniális mesékkel ajándékozott meg bennünket, mint a Toy Story, a Szörny Rt., a Némó nyomában, A Hihetetlen család és a Verdák franchise, de a nagyobb szériák mellett is kiemelendők az olyan gyöngyszemek, mint a L'ecsó, a WALL·E, a Fel, az Agymanók, vagy a Lelki ismeretek.

Idén már kaptunk egy Pixar mozik a Pirula Panda (Turning Red) képében, illetve érkezni fog a Lightyear is, de most végre az is kiderült, 2023-ra mit tervez a stúdió: Elemental címmel érkezik jövőre a legújabb animációs filmjük.

Hirdetés

Az Elemental cselekménye egy olyan városban játszódik, ahol tűz-, víz-, föld- és légelementálok élnek együtt. Főhősei Ember, egy ifjú tűzleány, és Wade egy vízelementál srác lesznek. A két főszereplő a kaland során arra fog az ígéretek szerint rádöbbenni, hogy eltérő küllemük ellenére igazából nagyon sok közös van bennük.

Az alábbi kép nagyjából megmutatja, mire lehet majd jövőre számítani.

A mesét Peter Sohn, a Dínó tesó direktora fogja rendezni. A Dínó tesó, avagy The Good Dinosaur. egy kifejezetten jó animációs film volt, arról pedig nem az eredeti alkotók tehetnek, hogy a hazai forgalmazó valamiért nem volt hajlandó helyesen leírni a dinó szót - így született a helytelen cím. 

Az Elemental egyébként Sohn New York Cityben töltött gyerekkora inspirálta. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)