Hirdetés

A Pókember 4 végre összehozhatja Peter Parkert és Hell's Kitchen Ördögét

|

Fenegyerek és Pókember egy közös filmben? Izgalmas pletyka terjed.

Hirdetés

Pókember a mai napig a Marvel egyik legnépszerűbb szuperhőse, nem véletlen, hogy foggal-körömmel ragaszkodik hozzá a Sony. Az igaz, hogy az élőszereplős pókverzum építése döcögősen halad, a Venom filmek és a Morbius minősége kevés okot ad a bizalomra, de azok a Marvellel közös produkciók, amelyekben a Tom Holland alakította hálószövő is felbukkan, eddig kivétel nélkül kasszát robbantottak.

A legutóbbi film, a Pókember: Nincs hazaút lezárása pedig ezernyi lehetőség előtt tárta szélesre a kaput a Marvel és a Sony előtt. Az már nem titok, hogy Peter Parker az eposzi léptékű, űr-és időutazással, párhuzamos világok közötti határok eltörlésével járó kalandok után visszatér a gyökerekhez, és miként a képregények legtöbbjében, a saját szintjén, azaz az utcán üldözi majd a bűnt.

Hirdetés

Itt jön képbe egy másik közkedvelt hős, a nappal ügyvédként, éjszaka álarcos igazságosztóként tevékeny Matt Murdock, azaz Daredevil (magyarul Fenegyerek), akit Charlie Cox a netflixes sorozatok után már az MCU-ban is eljátszott. A harmadik Pókember-filmben még csak egy cameo jutott neki, az Amazon: Ügyvéd sorozatban (kritikánkat itt találod) már egy komolyabb epizódszerep, de készül a saját Disney+-os sorozata is Daredevil: Born Again címmel. Minden feltétel adott tehát, hogy Pókember és Fenegyerek szövetkezzen egy közös filmben, Tom Holland például egyenesen imádná, ha erre sor kerülne.

És könnyen meglehet, hogy megannyi képregényes és rajfilmes kaland után a filmvásznon is összeáll majd Peter Parker és Matt Murdock, legalábbis a The Cosmic Circus meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hogy 2024. július 12-én érkezik a mozikba a negyedik MCU-s Pókember-film, amely valószínűleg a rebootolt Fenegyerek-sorozat eseményeinek utóhatásaira fókuszál, ergo elkerülhetetlen a két hős találkozása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azért tegyük hozzá, hogy bár jól hangzik az elképzelés, a megszellőztetett premierdátum picit sántít, mivel alig két héttel előzné meg a Thunderbolts filmet, és még a Marvel sem annyira vakmerő, hogy egymáshoz ennyire közel küldje őket a mozikba. Ráadásul miután a Daredevil: Born Again várhatóan 2024 elején rajtol el a Disney+-on, a film és a sorozat forgatásának lényegében párhuzamosan kellene zajlania, ami szinte lehetetlen feladat elé állítaná Charlie Coxot, akinek tudomásunk szerint sem klónja, sem ikertestvére nem rohangál szabadon a világban. Másfelől viszont azt is megtapasztaltuk már, hogy ha szükséges, bármikor átvariálható a filmes naptár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)