Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum 2 még japán Pókembert is hozhat

|

A Pókember: Irány a Pókverzum második részében könnyen lehet, hogy felbukkan az ázsiai hálószövő, és ha így lesz, akkor természetesen Leopardon robot sem marad sokáig távol.

Hirdetés

Chris Miller, a Pókember: Irány a Pókverzum egyik producere nemrég egy "Quarantine Watch Party" részese volt. Tudjátok, mostanában nagyon népszerű ez a móka, melynek keretein belül az alkotók és a rajongók "együtt" nézik meg az adott filmet (mindenki otthon marad természetesen, de egyszerre indítják el a mozit, és filmezés közben a közösségi oldalakon folyamatosan csevegnek). Miller itt utalt arra, hogy a folytatásban akár a japán Pókember is szerepelhet. 

Hirdetés

A szóban forgó Pókember verzió tulajdonképpen a Toei Company által gyártott, 1978-as élőszereplős tévésorozatot takarja, amelyben egy fiatal motorversenyző, Takuya Yamashiro egy napon meglát egy lezuhanó UFO-t, ami valójában a Marveller nevű csatahajó. Takuya apja, Dr. Hiroshi Yamashiro egy "űr-régész" (jelentsen ez bármit is), aki meg akarja vizsgálni a lezuhant hajót, de megölik őt. Felbukkannak ugyanis a gonoszok: Professor Monster és ördögi serege, az Iron Cross Army, akik az egész univerzumot uralmuk alá akarják hajtani. 

Takuya apja nyomait követve eljut a hajóhoz, ahol találkozik a Pókbolygó utolsó élő lakójával (népével Professor Monster végzett), Gariával. Garia saját vérét fecskendezi Takuyába, aki így pókképességekre tesz szert. Kap továbbá egy különleges karkötőt is, amivel előhívhatja jelmezét, aktiválhatja hálóvetőit, és irányíthatja a Marveller hajót is - utóbbi képes átalakulni egy óriási robottá (úgy képzeljétek el, mint például a Power Rangers hasonszőrű gépeit), amit Leopardonnak hívnak. Ugye, mennyivel eredetibb mindez, mint egy szokványos Marvel sztori? 

Nos, Chris Miller a jelek szerint azt tervezi, hogy behozza a második Pókember: Irány a Pókverzum moziba ezt a karaktert is. A Watch Party során ugyanis egyik tweetjében így fogalmazott:

"Leopardon megjelenik Miles egyik rajzán is... ez talán hamarosan érkező dolgok előjele?"

Valljuk be, az Pókember: Irány a Pókverzum imádni valóan őrült káoszában simán jutna hely Takuya Yamashirónak is - már a hivatalos Marvel képregényekben is felbukkantak, és nem volt panasz rájuk.

A Pókember: Irány a Pókverzum 2  egyébként 2022. október 7-én érkezik meg az amerikai mozikba, mivel a koronavírusjárvány miatt eltolták az eredetileg 2022 áprilisára tervezett premiert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)