Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum folytatása mellett kapunk egy meglepetést is

|

A Pókember: A Pókverzumon át megérkezése után visszatérhetünk Miles Morales különleges világába.

Hirdetés

A 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum egészen újfajta élményt nyújtott még azoknak a nézőknek is, akik falták az animációs filmeket. A kritikai siker nem maradt el, még Oscar-díjat is nyert az alkotás, és bár kasszát nem robbantott, azért rosszul sem teljesített anyagilag (90 millió dolláros büdzséből közel 400 milliót kaszált világszerte).

A Sony Picturesnek több sem kellett ahhoz, hogy rábólintson a folytatásra, amelyből rögtön kettőt is kapunk: idén nyáron debütál a Spider-Man: Across the Spider-Verse, amit egy évvel később a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse követ majd. 

A júniusban érkező Pókember: A Pókverzumon át trailere számos felfedeznivalót rejtett magában, még az Insomniac Games hálószövője is cameózhatott benne, de nem ez az egyetlen kedvcsináló, amit a rajongók utalások után kutatva ezerféleképpen kielemezhetnek.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy nemcsak a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása jön júniusban, hanem egy animációs kisfilm is The Spider Within címmel. A rövidfilm ugyanabban az univerzumban játszódik, amiben az előző rész és a közelgő filmek is helyet kaptak, a történet pedig ezúttal is Miles Morales körül forog, aki többféle feladattal zsonglőrködik egyszerre (többek között szuperhősködik másodállásban), és megtanul segítséget kérni, miután pánikrohamot kap. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A rövidfilmet a Sony Pictures Animation és a Sony Pictures Imageworks új mentorprogramja, a LENS tagjai készítették - a kezdeményezés célja, hogy az "alulreprezentált csoportokból származó", nagy potenciállal rendelkező jelöltek értékes vezetői tapasztalatot szerezhessenek. A tagok Michelle Raimo Kouyate (Csizmás, a kandúr, Hotel Transylvania) és David Schulenburg (Pókember: Irány a Pókverzum, A Mitchellék a gépek ellen) irányításával dolgoznak. A résztvevők következő munkája egyébként egy kisfilm lesz a hamarosan megjelenő K-Pop: Demon Hunters világában. 

A The Spider Within premierje először a június 12. és 17. között megrendezésre kerülő Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy a nagyvilág mikor láthatja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)