Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút a harmadik leghosszabb MCU-film lesz

|

Óvatosan bánjatok az üdítővel a moziban, mert a Pókember: Nincs hazaút majdnem olyan hosszú lesz, mint az Örökkévalók.

Hirdetés

Egészen a hét elejéig, amikor egy egészen új Pókember-trilógia készítését jelentette be a Marvel és a Sony, úgy tűnt, hogy a Pókember: Nincs hazaút nem csupán a Tom Holland-féle filmek lezárását, hanem a két cég együttműködését is zárja.

Így nem meglepő, hogy az MCU érdekében számos történetszálat kellett elvarrnia a forgatókönyíróknak, ami indokolta, hogy kifejezetten hosszúra sikerüljön a film. A karácsony előtt debütáló mozi nemrég megerősített hossza ennek megfelelően nem is okoz csalódást.

Úgy tűnik, a szeptemberben ezzel kapcsolatosan felbukkanó pletykák igaznak bizonyultak, a Collider belsős forrása szerint ugyanis két és fél órás lesz a Pókember: Nincs hazaút.

Hirdetés

Ennél csupán két hosszabb film jelent meg eddig a Marvel mozis vállalkozásában, a 157 perces Örökkévalók, és a maratoni hosszúságú, 181 perces Bosszúállók: Végjáték.

Az új Spider-Man mozi hossza persze nem meglepő annak fényében, mennyi különböző gonoszra kell időt szakítania a történetnek, emellett pedig az alapkonfliktus továbbra is Peter Parker és Dr. Strange között húzódik majd félresikerült, a multiverzumot megbolygató varázslatuk kapcsán.

Ráadásul még a két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield mellett a Fenegyerek felbukkanását is pletykálták, potenciálisan tovább növelve a karakterek és sztoriszálak számát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Pókember töretlen népszerűsége és többi a ismert marveles karakter megerősített, vagy lehetséges szereplése jó hatással volt a Nincs hazaút várható bevételeire is.

A jegyvásárlás iránti érdeklődés és a filmről szóló folyamatos és élénk közösségi médiás hype alapján a Box Office Pro úgy becsli, hogy 190 és 250 millió dollár értékű mozijegyet adhatnak el a Spider-Man: No Way Home-ra csak a nyitóhétvégén az Egyesült Államokban, ami a későbbi időszakban akár 520 és 690 millió dollár közötti amerikai bevételig is felkúszhat.

Azt persze az elemzők is hozzátették, hogy a vírushelyzet alakulása minden érdeklődés ellenére alááshatja a Pókember: Nincs hazaút pénzügyi eredményeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)