Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút elég hosszú lesz ahhoz, hogy minden ellenfélre jusson idő

|

Még nem tudni persze, kiket láthatunk viszont a vásznon, csak ne igyunk sokat, mielőtt bemegyünk a vetítésre.

Hirdetés

Hatalmasat futott az egy hete érkezett Pókember: Nincs hazaút előzetes, amelyben a hős több régi ellensége is feltűnt, mások pedig utalás szintjén jelentek meg.

A korai nagy csend után most felcsavarták a hype hangerejét, és folyamatosan esnek be a kisebb-nagyobb pletykák, érdekességek Pókember legújabb kalandja kapcsán.

Ahogy közelítünk a premierhez, például az is kiderülhetett, hogy milyen hosszú lesz Peter Parker multidimenziós megpróbáltatása.

Hirdetés

Az alább látható kedvcsináló az első 24 órában több mint 300 millió megtekintést generált globálisan, ami alapján kijelenthető, hogy az elmúlt időszak Marvel történetei közül erre kíváncsiak a legtöbben.

Ez abszolút érthető is, hiszen több régi arc, mint például Oki-Doki, Electro és (szinte biztosan) a Zöld Manó is visszatér a filmvászonra.

A legutóbbi hírek szerint a Nincs hazaút 150 perces, azaz két és fél órás, így nem csak a fent említett két ellenségre lesz gazdagon ideje Parkernek, még azokra is marad, akikről nem tudjuk biztosan, hogy feltűnnek-e, mint például Fenegyerek, Homokember vagy Gyík.

A Pókember: Nincs hazaút idén december 17-én debütál a mozikban. Ti várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)