Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút forgatásán egy Daredevil szereplőt és a régi MJ-t vélték felfedezni, jó és rossz hírünk is van

|

A Pókember-rajongók úgy gondolták, Deborah Ann Woll és Kirsten Dunst is ott van a Spider-Man: No Way Home forgatásán, de csak félig lett igazuk.

Hirdetés

Nemrég elkezdett egy olyan lesifotó keringeni, melyet a Spider-Man: No Way Home, avagy Pókember: Nincs hazaút forgatásán lőttek, és elvileg Kirsten Dunst, vagyis az első, Sam Raimi-féle Pókember-trilógia MJ-je, valamint Deborah Ann Woll, a Daredevil (valamint több más netflixes Marvel sorozat) Karen Page-e látható. 

Régóta pletykálják, hogy az új Pókember moziban esetleg a Netflixen futott Daredevil sorozat főszereplője, Charlie Cox is felbukkanhat, de elég valószínű, hogy ez rajongói vágyálom marad csupán. Deborah Ann Woll miatt viszont most újra felerősödtek a remények, a színésznő azonban hamar lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy az említett fényképen tényleg Kirsten Dunst látható, aki lassan már borítékolható, hogy szerepelni fog a Pókember: Nincs hazaútban (ugyanígy Tobey Maguire felbukkanására is nagyobb összegben mernénk fogadni), viszont nem  Deborah Ann Woll sétál mellette a fotón. 

Ezt maga a színésznő erősítette meg a Twitteren.

A napszemüveges, maszkos hölgy elvileg Kirsten Dunst barátnője. Ez van srácok, a jelek szerint a régi Pókember-filmek gárdáját tényleg összeereszti a Sony és a Marvel, a Netflix szuperhősös sorozatainak karakterei viszont egyelőre még nem teszik tiszteletüket az MCU filmjeiben. Könnyen lehet, hogy erre sosem kerül már sor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)