Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút két további rosszfiújáról rántották le a leplet

|

Mindketten régi ismerősök, ezért már egészen közel járunk ahhoz, hogy összeáljon a Sinister Six teljes társasága.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Pókember: Nincs hazaút egy univerzumokat összekötő kaland lesz. Az MCU hálószövőjének következő filmjében több ismerős is visszaköszön, köztük két olyan karakter is, akikre még csak gondolni sem mertünk.

Az Empire Magazine legutóbbi száma nagyon fontos infókat tartalmazott. Mivel fennáll a spoiler veszélye, azt javasoljuk, hogy ne is olvassatok tovább, amennyiben nem akartok a premier előtt többet megtudni a film cselekményéről és meglepetésvendégeiről.

Hirdetés

A lenti tweet írója feltöltötte a Nincs hazaúttal kapcsolatos cikk oldalait, és az elsőn jól kivehető, hogy A csodálatos Pókemberből ismerős Gyík (akit Rhys Ilfans alakított), és a Pókember 3-ban felbukkant Homokember (Thomas Haden Church) is visszatérhet. A szöveg konkrétan megemlíti a színészek neveit, így valószínűleg ők alakítják majd a karaktereket ebben a produkcióban is.

A filmes magazin címlapja egyébként elég jól néz ki ahhoz, hogy kitegyük a falra a kedvenc Pókember füzeteink mellé.

Még beszédesebb a magazin előfizetői számára tartogatott címlapmutáció. Akár avatatlan szemmel is könnyedén ki lehet szúrni az utalásokat, amelyeket nem igazán igyekezett elrejteni a grafikus. A jobb alsó sarokban például a Homokember öklét láthatjuk.

Azt egy ideje már tudjuk, hogy Alfred Molina Doktor Oktopusza visszatér, és jó eséllyel Willem Dafoe Zöld Manója is felbukkan majd. Jamie Fox Elektrójára is számítunk a régi Pókemberek cameóival együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)