Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút rendezője hozza el a Végső állomás 6-ot

|

A mozikat azonban elkerülni a széria új része, egyenesen streamingre készül.

Hirdetés

A Végső állomás a 2000-es évek egyik kedvelt horrorfranchise-a volt, amelyben a halált kicselezőket válogatott módon érte utol a kaszás (nem véletlen, hogy sokan azóta is óvatosan állnak be olyan teherautó mögé, ami farönköket szállít).

Ahogyan a legtöbb jól tejelő szériát, úgy a Végső állomást is addig fejték, amíg csak lehetett, a 2011-es ötödik rész után azonban elengedték a dolgot, és azóta nem is kapott új részt a sorozat. 2019-ben aztán bejelentette a New Line Cinema, hogy fel szeretné támasztani az egykor népszerű franchise-t, de csak most, 2022-re jutottak el odáig, hogy ténylegesen összeálljon a stáb. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Végső állomás 6 kihagyja a mozikat és a Warner streamingplatformjára, az HBO Maxre készül Jon Watts (Pókember: Nincs hazaút) és felesége, Dianne McGunigle produceri felügyeletével. A forgatókönyvet Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games) és Guy Busick jegyzik Watts ötletei alapján, Busick pedig olyan filmek szkriptjén dolgozott korábban, mint az Aki bújt és az új Sikoly, szóval úgy tűnik, hogy jó kezekben van a projekt.

A filmet ráadásul két Végső állomás veterán, Craig Perry (Végső állomás 1-5) és Sheila Hanahan (Végső állomás 2-5) Taylor is támogatja, akik nagyon izgatottak az új sztori és a Wattsszal való közös munka miatt. A rendező kiléte egyelőre nem ismert, ahogyan a forgatás kezdetének időpontja sem. De nem ez az egyetlen ismert horrorfranchise, ami az HBO Maxet erősíti majd, ugyanis az Evil Dead, azaz a Gonosz halott is visszatér, méghozzá az Evil Dead Rise képében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)