Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút új trailere az, amire a rajongók vágytak

|

Nehéz szavakat találni a Pókember: Nincs hazaút második nagy előzetese után.

Hirdetés

Olyan szintet ért el a Pókember: Nincs hazaút hype-ja, amit egyszerűen képtelenség kordában tartani. A rajongók a korábbi filmek minden második karakterét beleképzelik már a folytatásba, sorra születnek a szivárgások és összeesküvések, de nem kell félteni a Sony marketingeseit és a színészeket - élen Tom Hollanddal - sem, ha reklámozásról van szó, így nem csoda, hogy az egekben vannak az elvárások és ez december közepéig nem is fog csillapodni. 

Hirdetés

Hogy ennek a Pókember: Nincs hazaút legújabb előzetese - a túlkozmetikázott plakát után - mennyire tudott megfelelni, azt döntsétek el ti magatok, mindenesetre a Sony és a Marvel dinamikus duója vadonatúj jelenetekkel, és visszatérő nagy kedvencekkel tömte meg az előzetest, amely garantáltan meghozza a kedvet a mozizáshoz és megnehezíti a premierig hátralévő időt.

Nézzétek meg ti is, hogy kikkel és hogyan csap össze a barátságos és közkedvelt Pókember: 

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án kerül a hazai mozikba. Mennyire várjátok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)