Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaútban egy eddig nem várt ellenfélre is számíthatunk

|

Sikerült mindenkit meglepnie az új Pókember: Nincs hazaút előzetesnek.

Hirdetés

Nem csak azért volt nagyon izgalmas a ma hajnalban közétett Pókember: Nincs hazaút előzetes, mert úgy fest, digitális utómunkával nyúltak bele az egyik jelenetbe a spoilerek elkerülése végett, hanem azért is, mert megvillantottak egy olyan szupergonoszt, akinek felbukkanására eddig senki sem gondolt.

Értelemszerűen, ha nem láttad még a friss trailert, akkor spoileresek lesznek számodra az alábbiak, ennek tudatában folytasd csak az olvasást - és nézd meg a videót, ha nem zavar a dolog, és látni akarsz egy valóban ütős kedvcsinálót!

Hirdetés

Azt már az első előzetes óta tudjuk, hogy nem csak Doktor Octopus, hanem az első Zöld Manó is felbukkan majd a Nincs hazaútban, az új trailer pedig teljes páncélzatában is megmutatta nekünk Norman Osbornt, vagyis Willem Dafoe karakterét. Az alább is megtekinthető videóban azonban felbukkant egy másik Zöld Manó is.

Úgy tűnik, hogy Norman fia, Harry Osborn is szerepelni fog az új Pókember filmben. Az előzetesben látható második Zöld Manó (akit mi Harrynek tippelünk) olyasmi jelmezt hord, mint amit Dane DeHaan viselt A csodálatos Pókember 2-ben, így az a legvalószínűbb, hogy ő térhet vissza ebbe a moziba. Persze simán lehet, hogy csavarnak még valamit mindezeken az alkotók.

A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án érkezik hozzánk, a végső válaszokra a vetítésig kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)