Hirdetés

A Pókember producere már nem olyan határozott egy új trilógiával kapcsolatban

|

Amy Pascal kicsit árnyalta a korábbi kijelentését.

Hirdetés

Javában tombol a Pókember-láz, a leggyorsabb rajongók már tegnap megnézhették a hazai mozikban az új filmet, és aki el akarja kerülni a spoilereket, csak úgy mehet biztosra, ha mihamarabb beül egy vetítésre. Nekünk is volt szerencsénk a premier előtt látni a Nincs hazautat, spoilermentes kritikánkat már meg is nézhetitek ha ide kattintotok.

Azonban nem csak a film, az egész trilógia körül nagy most a felhajtás, hiszen Tom Holland és Pókember közös jövője egyelőre tisztázatlan.

Hirdetés

Novemberben a Nincs hazautat rendező Amy Pascal három további Pókember filmről beszélt, ami az aktuális színésszel készülhetne el. Akkor így nyilatkozott:

"Készen állunk arra, hogy elkészítsük a következő Spider-Man filmet Tom Hollanddel és a Marvellel, csak az nem lesz a része... úgy gondolkodunk, hogy van ez a három film és most csinálunk még három filmet."

A Sony Insiders a producer állításával szemben arról számolt be, hogy semmilyen hivatalos terv nincs arról, hogy további három filmet készítene együtt a Sony és a Marvel, továbbá Holland sem erősítette meg a kijelentést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Nincs hazaút premierje előtt újra megszólalt Pascal, aki ez alkalommal kicsit árnyaltabban nyilatkozott a kérdéssel kapcsolatban:

"Amikor ő (Tom Holland) szeretne Pókember filmeket csinálni, Pókember filmeket fogunk csinálni. Én viszont csak a producer vagyok, én mindig úgy gondolkodom, hogy rendben lesznek a dolgok."

Az üggyel kapcsolatban persze Tom Holland is megszólalt, tőle szokatlan módon azonban a válaszában most semmilyen sejtelmes utalás nem volt, valóban elhatárolódott attól, hogy bármilyen kétértelmű kijelentést tegyen:

"Nem tudom. Ha a Marvelen és a Sonyn túl nézelődök, nagyon izgatott leszek. Úgy gondolom, hogy végtelen lehetőség áll előttem, hogy azt tegyem, amit csak szeretnék és az sem biztos, hogy ez a filmiparra korlátozódik. Lehet, hogy valami teljesen másba fogok."

Ugyan a nemzetközi premier még várat magára, a Nincs hazaút már most is erős számokat generál, hát még mi lesz, ha tényleg az összes mozi a műsorára tűzi. Mi már csak annyit szeretnénk kérni, hogy adjatok mindenkinek időt arra, hogy megnézze és legalább még néhány napig ne spoilerezzetek a film eseményeivel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)