Hirdetés

A Pókember-trilógia rendezője is Star Wars sorozaton dolgozik, itt vannak az első részletek

|

Jon Watts, a Pókember - Hazatérés, a Pókember: Idegenben és a Pókember: Nincs hazaút direktora sem tud ellenállni a Csillagok háborúja csábításának.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a Marvel és a Sony koprodukciójából született új Pókember-trilógia sikerének egyik kulcsfigurája, a filmek rendezője élénk érdeklődést mutat a messzi-messzi galaxisban játszódó történetek iránt is. A Vanity Fair exkluzív anyaga nemcsak megerősítette, hogy valóban formálódik egy sorozat Jon Watts irányítása alatt, hanem néhány részletet is megosztott a projektről.

Először is megtudhattuk, hogy a forgatókönyvet az a Christopher Ford írja, aki Chris McKennával és Eric Sommersszel közösen jegyi a Pókember: Hazatérés szkriptjét, a cselekmény pedig A jedi visszatér utáni korszakban helyezhető el az idővonalon, nagyjából ott, ahol A mandalóri és a Boba Fett könyve is.

Hirdetés

A sorozatot úgy jellemezték, mint a '80-as évek kultikus felnövéstörténeteit az Amblintől (Steven Spielberg, Kathleen Kennedy és Frank Marshall közös produkciós cégétől), amelynek csúcsterméke az 1985-ös Kincsvadászok (The Goonies). Már közzé is tették a felhívást, amelyben 11-12 éves gyerekeket várnak castingra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ezen kívül már csak azt árulták el a produkcióról, hogy Grammar Rodeo kódnéven fut, ami nyilvánvaló utalás a The Simpson azon epizódjára, amelyben Bart hamis jogosítványt szerez, az iskolatársaival kocsit bérelnek és egy héten át élvezik a szabadságot, miközben a szüleiknek azt adják be, hogy nyelvtanversenyen vannak Kanadában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)