Hirdetés

A Pokémon 25. szülinapját ünnepli a Zavvi ruhakollekciója

|

Egyszerű és laza kollekciót dobott piacra az Egyesült Királyságban üzemelő cég. Szerencsére Magyarországra sem túl költséges rendelni tőlük.

Hirdetés

Felpörögtek az események a Pokémon franchise 25. születésnapja körül, és mindenki próbál kiharapni egy darabot a mézédes nosztalgiázás méretes tortájából. Ez persze nem feltétlenül baj, pláne, ha a kapott termék minősége túlmutat a vállalhatón, a Zavvival pedig abszolút ez a helyzet. Az angol divatcég piacra dobott egy Pokémon 25 termékvonalat, ami minimalista dizájnjaival ünnepli a franchise évfordulóját.

A kollekció éke a Pokémon Box Collection, ami egy nagy gyűjtői csomag, benne egy fekete, Pikachuval díszített pulcsival, egy pár zoknival, egy fehér szütyővel és egy fekete siltes sapkával. Sajnos a Box már elfogyott mire odaértünk, de a cuccok nagy részét külön is be lehet szerezni, plusz a fentiek mellett még kaphatóak nagyon stílusos pólók is.

Hirdetés

Egy pár Pokémon csuka is készül, de a cipők még nem elérhetőek.

Aki úgy döntene, hogy kishazánkból rendelne, annak erre minden lehetősége megvan, 10 fontot kell extrában letenni a szállításért (és persze tisztában lenni a vám fogalmával). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)