Hirdetés

A Pokémon Oak professzorát játszó színész visszavonul, rákos betegséggel küzd

|

Kemény küzdelem vár arra a milliók által ismert hangra, mely a Pokémon anime első része óta a sorozat szerves része.

Hirdetés

James Carter Cathcart, a veterán szinkronszínész többek között a Pokémon anime egyik legismertebb hangja. Az angol verzióban ő alakítja Oak professzort, Garyt, a Rakéta Csapat Jamesét, és még Meowth is tőle kölcsönzi a hangját. Pályafutása azonban idén sajnálatos okból véget ért.

Mint kiderült, Cathcartnak rákos elváltozás alakult ki a nyelvén, ami átterjedt a torkára, és az első körös kezelések nem segítettek a helyzeten. Most komoly terápiára fog szorulni, melynek eredményeképp úgy döntött, hogy visszavonul a színészkedéstől.

Hirdetés

A CarinBridge oldalán Cathcart felesége, Martha egy blogposztban mesélt a szomorú helyzetről. A 69 éves színészre most több hétnyi sugárkezelésvár, amire kemoterápiával is rásegítenek majd, hogy így zsugorítsák a tumort. Betegsége és a kezelések miatt már képtelen lenne folytatni a munkáját, de Ash kalandja egyébként is lezárult, így legalább annyi elmondható, hogy a szinkronszínész életének ez a szakasza nem maradt befejezetlen.

Cathcart olyan sorozatokban szerepelt még, mint a Yu-Gi-Oh!, a One Piece és a Shadow Hearts, nem beszélve rakat másik, kisebb szériáról. Drukkolunk neki, hogy képes legyen legyűrni a rákot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)