Hirdetés

A Ponyvaregény ikonikus párosa egy karácsonyi reklámban tért vissza

|

Samuel L. Jackson és John Travolta rendhagyó módon szerepelt újra egy közös produktumban, a Capital One bank bizarr reklámja a karácsonnyal keverte a Ponyvaregény mozit.

Hirdetés

A Capital One nevezetű amerikai bank marketingesei úgy érezték, internetes böngészőkre telepíthető bővítményék (mely automatikusan aktiválja a vásárlások során a különböző kuponkódjainkat) reklámozására nem találhatnának jobb hírességeket, mint a Ponyvaregény legendás párosát, Samuel L. Jacksont és John Travoltát. Csavartak viszont az eredeti felálláson, ugyanis a két színész nem Jules Winnfield és Vincent Vega szerepében tér vissza.

Travoltából egészen konkrétan a Mikulás lesz, de ettől még egyértelmű utalásokat találtok az alábbi reklámfilmben Quentin Tarantino 1994-es mozijára.

Hirdetés

Jackson például egy "Happy Holidays With Cheese", azaz "Kellemes ünnepeket sajttal" feliratú pólót visel, a Télapó, vagyis Travolta pedig a reklám végén ugyanazt a táncot adja elő, mint anno a Ponyvaregényben Uma Thurmannel együtt. Kár is szaporítani a szavakat, nézzétek meg a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)