Hirdetés

A Predator franchise jövőjéről beszélt a Prey rendezője

|

Úgy tűnik, nem a közelgő előzményfilm az utolsó alkalom, hogy embereket szemel ki prédájául egy földönkívüli vadász.

Hirdetés

Már csak egy hónap, és kiderül, hogy a Prey képében méltó fejezettel bővül-e a Predator széria, vagy ugyanolyan mellényúlásnak leszünk tanúi, mint amilyen a 2018-as The Predator volt. Mindenesetre az első trailer kimondottan reménykeltő, a nemcsak önmagáért, hanem népe túléléséért is küzdő Naru (Amber Midthunder), valamint a vérszomjas medvével és muskétás gyarmatosítókkal is könnyedén végző yautja összecsapása pedig sokat ígérő. Ráadásul a rendező, Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) szavai alapján arra készülhetünk, hogy az előzményfilm sikere további produkciók előtt tárhatja szélesre a kaput.

Hirdetés

Trachtenberg a Time Out vendégeként válaszolt a legújabb filmjével kapcsolatos kérdésekre. Így aztán megtudhattuk, hogy az intergalaktikus vadász, akivel a Komancs Nemzet tagjai tengelyt akasztanak, különbözni fog korábban látott fajtársaitól: példának okáért archaikusabb a fegyverzete, és kevesebb páncélt visel. Szerencsére akkor sem burkolózott hallgatásba a rendező, amikor már Prey után következő Predator-filmről faggatták.

"Van egy csomó izgalmas ötlet a franchise folytatására. Engem főként a legmerészebb elképzelések hoznak lázba, és úgy vélem, bőven van mozgásterünk ahhoz, hogy olyasmit csináljunk, amit korábban még senki."

Ti melyik korszakban szabadítanátok rá a gyanútlan emberekre egy vagy több yautját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)