Hirdetés

A Prey rendezője reagált a folytatást érintő pletykákra

|

Nagy siker az új Predator-film, nem is csoda, hogy szóba került a folytatás.

Hirdetés

A Hulun megjelent (idehaza a Disney+ platformon látható) Prey az elmúlt évek egyik legkellemesebb filmes meglepetése, Dan Trachtenberg Predator-előzménysztorija ugyanis a viharvert ragadozós franchise egyik legerősebb darabjának bizonyult, elég csak rápillantani a 92/81%-os Rotten Tomatoes-értékelésére.

A 300 évvel az 1984-es Predator előtt játszódó sztori már most a Hulu történetének legnézettebb filmje, ami önmagában is elég lenne a folytatásról szóló pletykák beindulásához, a Prey ugyanakkor maga is tesz ezért a stáblista alatt futó animációval, melyben (figyelem: spoiler következik!) újabb űrhajók tűnnek fel az égen.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy a rendezővel és a producer Jhane Myersszel interjút készítő The Hollywood Reporter rákérdezett, hogy Trachtenberg mennyire tervezett előre a franchise-zal. A portál érdeklődésére a direktor elárulta, hogy a benne élő kocka olyan messzire tekintett, amennyire csak lehet, a felnőtt énje azonban közbelépett, és önálló alkotásként igyekezett a lehető legjobb végeredményt kihozni a Preyből.

"A stáblista alatti résztől eltekintve, van valami üdítő abban, ha egy olyan filmet látunk, amelyet nem csak valami más első részének szánnak. Van valami kellemes abban, hogy egy teljes gondolatot láthatunk.  Másrészről viszont imádom, hogy ami egy másik filmben egy stáblista utáni jelenet lett volna, az a mi filmünkben egy animált záróképsor. A mi stáblistánk továbbra is történetmesélés."

- mondta Trachtenberg, amit a folytatásról szóló pletykákkal összefüggésben valahogy úgy fordíthatunk le, hogy a rendező egyelőre csak ezzel a filmmel számolt, az észak-amerikai őslakosok művészetét idéző animáció ugyanakkor teljes jogú része a sztorinak, vagyis azok a bizonyos űrhajók már meg is érkeztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A labda tehát a Disney és az NBCUniversal közös tulajdonában álló Hulunál pattog, de őszintén szólva inkább az lenne a meglepő, ha a streaming platform nem is próbálná megfejni a Prey váratlan sikerét. Ha viszont tanulhattunk valamit Trachtenberg filmjének példájából, az éppen az, hogy nem szabad előre leírni a streamingre készülő feldolgozásokat, még akkor sem, ha egy mindössze egyetlen filmmel büszkélkedő rendező áll a kormánynál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)