Hirdetés

A producer egyelőre nem tudja elképzelni a Daniel Craig utáni James Bondot

|

A franchise nyilván a színész leköszönésével sem fejeződik be, de távoli még az utód.

Hirdetés

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, a Nincs idő meghalni című filmben Daniel Craig utoljára bújik a 007-es ügynök bőrébe, amivel véget ér egy 15 éve tartó időszak (a Casino Royale után A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre következett).

Persze előtte is sokan játszották már a karaktert és utána is valószínűleg sokan fogják, azonban Craig figurája annyira beépült a köztudatba és a popkultúrába, hogy nagyon nehéz lesz váltani (nyilván a rajongóknak vannak favoritjaik a következő Bondra, például Idris Elba vagy éppen Henry Cavill személyében). 

Hirdetés

Ugyanezen az állásponton van a széria egyik producere, Barbara Broccoli is, aki az iTunes-on ingyenesen elérhető Being James Bond dokumentumfilmben jelenti ki, hogy a színész egy olyan különleges és érzelmes helyre vitte el a karaktert és a sorozatot, hogy el sem tudja képzelni a továbblépést, hogy milyen lehet a Craig utáni Bond. Hasonlót nyilatkozott nemrég a Nincs idő meghalni rendezője, Martin Campbell is, aki szerint súlyos döntések várnak majd a stúdióra, ezek meghozatala pedig időbe telik majd, talán csak három év múlva jöhet a következő. 

Egy valami azonban biztosnak tűnik Broccoli korábbi, Total Filmnek adott nyilatkozata alapján: az Amazonos felvásárlás ellenére nem fogják a streamingre száműzni Bondot, marad a mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)