Hirdetés

A rajongók börtönbe akarják zárni George R.R. Martint, ezúttal teljesen jogosan

|

Kapaszkodjatok meg: George R.R. Martin felelőtlen ígéreteket tett, a The Winds of Winter regény még mindig nincs kész, a széria rajongói pedig számon akarják kérni ezt az írón.

Hirdetés

Tavaly George R.R. Martin azt lengette be, hogy ha mostanáig nem készül el a Trónok harca (igazából eredeti címén A tűz és jég dala / A Song of Ice and Fire) regényfolyam következő része, a The Winds of Winter, akkor az olvasók nyugodtan bebörtönözhetik őt. Nos, az új regény természetesen nem lett kész, szóval lehet menni a hűvösre.

Hirdetés

Mindezt persze borítékolni lehetett annak tükrében, hogy Martin egy hónapja már egy esetleges 2021-es megjelenésről beszélt. Korábban viszont azt ígérte, hogy a 2020-as új-zélandi Worldconon már ott lesz nála a befejezett regény. Erre a rendezvényre tegnap, azaz július 29-én került sor - természetesen a San Diego Comic-Conhoz hasonlóan az egész eseményt digitalizálták, csak virtuális formában tartották meg.

Mivel Martin a szankciót is előre kitalálta magának erre az esetre (egészen pontosan úgy fogalmazott, írásos engedélyt ad arra, hogy bebörtönözzék őt), a rajongók az elmúlt egy napban teleszórták a közösségi oldalakat az ezzel kapcsolatos bejegyzésekkel.

Akadtak kedvesebb olvasók, akik például egy gyönyörű kilátással rendelkező kastélyban zárnák el az írót.

Mások viszont drasztikusabb megoldásokat helyeztek kilátásba.

George R.R. Martin 2011 óta írja a The Winds of Wintert, és még ki tudja, meddig fog dolgozni rajta. Szerintetek 2021-ben tényleg megjelenhet majd a regény? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)