Hirdetés

A rajongók is T'Challa visszatéréséért könyörögnek

|

Egyre nagyobb lendületet kap a közösségi oldalakon a "mentsétek meg T'Challát" kampány. A rajongók új színésznek adnák a szerepet.

Hirdetés

A Marvel filmek Fekete Párducát, T'Challát alakító Chadwick Boseman tavaly elhunyt, ami egy pótolhatatlan veszteséget jelentett a világnak.

A Disney és az MCU fejesei a halálhír után összeültek, és azt a döntést hozták, hogy a filmes univerzum ikonikus alakját visszavonultatják, és T'Challa nélkül folytatják a wakandai hősök történetét. Akkor ez egy tiszteletteljes megoldásnak hangzott, de mostanra változott a helyzet.

Hirdetés

A rajongói petíció, ami T'Challa szerepének újrakiosztását követeli, már 50 000 aláírásnál jár, mindeközben pedig a #RecastTChalla és a #SaveTChalla hashtagek tömegével bukkannak fel Twitteren. A közelmúltban még a színész testvére is azt nyilatkozta, hogy jobb döntés lenne visszahozni a karaktert, mint veszni hagyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mit gondoltok? Mi lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)