Hirdetés

A rajongók már tudják, ki lehetne a következő James Bond

|

A franchise jövője fölött ítélkező producerek még szeretnék pihentetni az utódlás kérdését, de a rajongótábornak már megvan a véleménye James Bond jövőjéről.

Hirdetés

A 007 - Nincs idő meghalni végre a mozikba kerülhet, aminek ugyan örülünk, de a premierdátum egy keserédes alkalmat is jelent: Daniel Craig ügynöki karrierjének végét. A 2006-os Casino Royale-lal debütált Bond nyugdíjba vonul, így természetesen felmerült az utód kérdése. Erről egyébként Craignek is megvan a határozott véleménye.

Ugyanakkor a BBC Radio 4-nek adott interjú alapján úgy tűnik, hogy ez a kérdés csak minket érdekel egyelőre, a 007 széria producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson még nem akarnak ezzel foglalkozni.

Hirdetés

A páros egyelőre arra szeretne koncentrálni, hogy megadják Craignek a tiszteletet, amit megérdemel a hosszas munkája után.

"Nem gondolkozunk az utódláson egyáltalán. Most azt szeretnénk, ha Daniel megkapná a megérdemelt idejét az ünneplésre. Majd 2022-ben elkezdhetünk beszélgetni a jövőről."

A világ és a filmipar nehézségei miatt Craignek nem volt alkalma arra, hogy kiélvezze 15 éves Bond karrierjének ünnepét, így érthető hogy Broccoli és Wilson nem akarják őt megfosztani ettől a lehetőségtől.

A rajongók és az ipar nagyjai persze már elkezdték összeállítani a listát, aminek elején olyan nevek vannak, mint Tom Hardy, Regé-Jean Page, Luke Evans és Idris Elba. Míg ezek a színészek mind kiválóak lennének a szerepben, a közösségi média egyöntetűen Henry Cavillre szavazna.

Cavill mostanság meglehetősen elfoglalt, így kérdéses, hogy egyáltalán el tudná-e vállalni a dolgot, de az biztos, hogy rajongói ebben a szerepben is örömmel követnék. Szerintetek ki lenne ideális James Bond?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)