Hirdetés

A rajongók teljesen ledöbbentek az Indiana Jones 5-ben digitálisan megfiatalított Harrison Ford láttán

|

Mi is csak pislogni tudtunk, amikor először láttuk az Indiana Jones and the Dial of Destiny előzetesét.

Hirdetés

Tegnap éjjel a semmiből berobbant az ötödik Indy-mozi, vagyis az Indiana Jones and the Dial of Destiny első előzetese (a magyar címmel még adósunk a hazai forgalmazó), melyben az immár 80 éves Harrison Ford csattogtatja legendás ostorát. 

A trailerben azonban látható volt egy olyan jelenet is, amiről jó előre meséltek az alkotók, és ami gyakorlatilag az új film nyitányából származik: az Indiana Jones and the Dial of Destiny elején ugyanis a fiatal címszereplőt még a második világháború alatt láthatjuk a nácik egyik kastélyában. Azért, hogy le tudják forgatni ezt a jelenetet, a stáb a digitális technológiát hívta segítségül, a rajongóknál pedig a jelek szerint jelesre vizsgázott ez a megoldás.

Hirdetés

Temérdek pozitív komment és bejegyzés született ugyanis annak kapcsán, mennyire jól sikerült Harrison Ford digitális megfiatalítása, milyen tökéletes lett a CGI. Az Industrial Light and Magic szakemberei tényleg keményen odatették magukat, az alábbi előzetesben 0:43-nál látható az emlegetett jelenet.

Mutatunk pár példát arra, mennyire el voltak mindettől mosva a rajongók. Többek szerint konkrétan úgy néznek ki ezek a képsorok, mintha anno tényleg a fiatal Forddal forgatták volna őket, és nyilván épp ezt a reakciót akarták kiváltani az alkotók.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)