Hirdetés

A rajzfilm, amiben Mike Tyson rejtélyeket old meg, és bucira ver mindenkit

|

A Mike Tyson Mysteries rajzfilmsorozat olyan, mint a Scooby-Doo, csak Mike Tysonnal, némi káromkodással, és kutya helyett egy rosszéletű galambbal.

Hirdetés

Nem igazán értjük, hogy miért történik ez, de a mai világban abszolút nem lepődünk meg ilyeneken.

Hamarosan indul a Mike Tyson Mysteries, ami az Adult Swim műsorán fog futni (ez sok mindent megmagyaráz), félórás részekkel jön, és leginkább felnőtteknek szól. A nem kimondottan bonyolult sztori szerint Mike Tyson „a ringből az utcára viszi a harcot”, miközben rejtélyeket old meg. Társa lesz egy szellem-úriember, egy lány, akit szülei Tyson lábtörlőjén hagytak kiskorában, és egy Galamb nevű galamb, aki sörözik, beszólogat, káromkodik, netről rendel lányokat és aztán iszik, iszik, ráiszik. És van egy kék kisteherautójuk is. Hmm. Ősztől vetíti az Adult Swim.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)